Välkommen att bli kund hos Veronica Hedenmark assistans!

VH assistans finns till och verkar över hela landet för vanliga människor med alldeles vanliga behov, men som tillgodoses med en särskild insats - personlig assistans.

Vi är kända för att vara ett omtänksamt, livligt och familjärt företag, och den känslan tänker vi behålla även när livslusten lockat oss att börja växa.

Tillsammans har vi stor kunskap om hur det är att leva i familjer där någon är funktionshindrad. Jag vet av egen erfarenhet hur svårt det är att vara beroende av andra, då det mest naturliga för oss alla är att klara sig själv. Men jag vet också vilka möjligheter som öppnas när man väl bestämmer sig för att ta emot hjälp.

Vårt engagemang är helhjärtat, vi ser fram emot att få hjälpa Dig utifrån vår värdegrund. Assistansen ska alltid utgå ifrån att Du ska kunna leva som alla andra, umgås med släkt och vänner, skörda Din täppa och resa som alla andra. Är Du ett barn, ska Du få möjlighet att leka, träffa kompisar och sporta som alla andra.

Ingen känner behovet bättre än Du själv, vi står på Din sida och vi är till för att lyssna och hitta lösningarna som passar just Dig och Ditt liv.

Till alla Er vill jag säga välkomna till oss, jag och mitt team ser fram emot att få hjälpa just Dig. Livet är alldeles för kort för att inte levas fullt ut!

Du är varmt välkommen att kontakta mig. Vi kan ta ett personligt möte på plats, via telefon, Skype eller vad som passar dig bäst.

Kontakta Veronica
070-398 29 29
veronica@vhassistans.se

Med kärlek;
Veronica

Rekrytera en personlig assistent med Veronica Hedenmark assistans

VH assistans arbetar systematiskt för att kunna garantera dig en trygg och säker personlig assistans. Vår rekryteringsprocess innebär att vi kan anställa en ny personlig assistent som du kommer trivas med inom 14 dagar. Det är viktigt för oss att din personliga assistans alltid följer dina önskemål och att du får de assistenter som du vill ha. Du kan lätt följa ditt beslut och dina assistenters schema via tidsredovisningssystemet VH-tid.

Veronica Hedenmark assistans hjälper dig att ansöka om personlig assistans

Behöver du ansöka, överklaga eller har du en kommande omprövning av ditt beslut om personlig assistans? VH assistans har den juridiska kunskapen för att hjälpa dig som har ett funktionshinder att få de insatser inom LSS som du behöver.

VH assistans har ett nära samarbete med juristbyrån Assistansjuristerna som hjälper till med allt från nya ansökningar, omprövningar och överklagan av beslut gällande personlig assistans.