VH assistans julbrev 2016

 

Julen är snart här, tänk så snabbt ett år går. Så snabbt ett decennium eller två passerar får vi tillägga, för nästa år fyller VH assistans 20 år. Det ska vi fira ordentligt, men redan nu vill vi blicka tillbaka på åren som gått, och när vi gör det utbrister vi alla: Så mycket vi hunnit med!

Genom nästan alla åren har vi rest ut i Europa med anpassade gruppresor, semestrat vid havet, besökt Disneyland Paris, och njutit av storstäder som Barcelona, Rom och London. Vi har varit i svenska fjällen för att åka utför och ta skidlicenser, för att inte tala om alla sommarkollon vi ordnat i runt om i landet.

Varje VH-år har fyllts av aktiviteter och event, och vi vill aldrig missa ett tillfälla att fira viktiga högtider som Kanelbullens dag och Alla hjärtans dag, vi tycker alldeles för mycket om att träffa våra härliga kunder och medarbetare.

Vi har värnat om att utbilda våra medarbetare såväl tjänstemän som assistenter och arbetsledare, vi har pluggat förvaltningsrätt, lärt oss släcka bränder, lyssnat på många inspirerande föreläsare och framförallt tagit vara på gemenskap och erfarenhetsutbyte.

Som det enda svenska företaget inom branschen har vi ISO-certifierat oss, numera har vi arbetat med ständiga förbättringar i ganska många år, och i höst har vi tagit certifikat för den alldeles nya standarden.

Veronica har både hunnit bli prisbelönt av såväl konungen som av EU, men störst av allt så har hon blivit mamma till William som fyller två år i vår.

Höjdpunkterna har varit många, men vissa minns vi kanske mer än andra: Tioårsjubileum i Göteborg, volontärarbetet och resan till barnhemmet i Riga, hela LSS-året som började med debatt i Riksdagen och avslutades med galafest i Gyllene salen.

Årets julklapp är traditionsenligt en gåva till välgörenhet, och även i år vill vi att våra assistenter och kunder är med och bestämmer. Vi har valt ut några projekt hos seriösa organisationer som känns extra viktiga. I dagarna kommer ni få ett elektroniskt formulär där ni kan välja var ni önskar att gåvan skall gå. I januari kommer vi som vanligt att presentera på hemsidan hur klapparna fördelade sig.

Med det vill vi önska er alla en
God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!
Hälsningar Caroline, Veronica och Agnetha

undefined

Mer om personlig assistans med VH assistans

Personlig assistans

När jag 1997 startade företaget VH assistans vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att v…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Resa med rullstol

Mycket är möjligt med personlig assistans, så även att resa! 

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …