Veckans assistent på VH assistans är…

På denna sommargrönskande bild har vi veckans assistent som är Remziye! Hon arbetar i region Stockholm och beskrivs som en assistent med brinnande engagemang och ett glatt humör som peppar och lyfter kunden i svåra stunder. Hon har stor flexibilitet i sitt arbete och ställer alltid upp då det behövs och tillämpar sin erfarenhet i sitt dagliga arbete. Vi på VH assistans önskar dig grattis till utmärkelsen och tackar dig för det fina arbete du gör! Vi ser mycket fram emot vårt fortsatta samarbete i framtiden.

 

 

Tidigare veckor:

undefined

Den här veckan är en assistent från region Stockholm nominerad till veckans assistent, assistent Amanda! Amanda är en person som visar på stor flexibilitet och som alltid ställer upp och hoppar in när någon kollega är sjuk eller behöver byta ett pass. Det skapar en stor trygghet för kunden och uppskattas från kollegor och från oss på VH assistans. Tack Amanda för ditt grymma arbete! Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med dig! Vi önskar dig ett stort grattis!

 

 

undefined

Veckans assistent är Victoria som arbetar i region Stockholm. Victoria är en mycket snäll och uppskattad assistent som gör ett jättebra jobb. Victoria började jobba på VH assistans förra året och har klickat jättebra med kunden hon jobbar hos där det är mycket skratt och humor i fokus. Tack Victoria för ditt arbete, det uppskattas mycket av både kund och VH assistans! 

Veckans assistent kommer den här veckan inte bara lyfta en assistent, utan hela två stycken: Lorena Ulloa Phillips och Zareta Temirhanova som båda arbetar i region Stockholm.
Lorena och Zareta är två assistenter som båda visar på stor flexibilitet i sina arbeten och som alltid ställer upp i de lägen det behövs. Tack Lorena och Zareta för ert arbete ni utför, det betyder mycket för oss. VH assistans önskar er grattis till utmärkelsen och hoppas på ett lika bra samarbete fram över.

undefinedundefined

Veckans assistent är Kristoffer, en mycket uppskattad medarbetare i region norr. Och motiveringen är: ”Han kryper, han simtränar, han leker och har verkligen förstått det här med att vara assistent åt ett barn. Kristoffer är både inkännande och lyhörd, och en trygghet för hela vår familj.” Stort grattis till utmärkelsen Kristoffer!

undefined

Vecka 46:

Veckans assistent är Kristoffer, en mycket uppskattad medarbetare i region norr. Och motiveringen är: ”Han kryper, han simtränar, han leker och har verkligen förstått det här med att vara assistent åt ett barn. Kristoffer är både inkännande och lyhörd, och en trygghet för hela vår familj.” Stort grattis till utmärkelsen Kristoffer!

 

 

Vecka 34:

undefined

#Veckans assistent tilldelas den här veckan Marina i region Mitt. Marina är en person som utstrålar ett lugn och en trygghet som sprider sig både till kollegor och till kund. Det är tryggt att ha Marina i sitt team och hon sprider glädje och humor till oss alla och ställer alltid upp för sina kollegor. Hon är en medarbetare som ser förbättringar och inte är rädd för att komma med förslag till förändringar. Vi önskar Marina grattis till utmärkelsen och ser framemot att få fortsätta arbeta tillsammans med Marina.

 

Vecka33:

undefined

#Den här veckan är en assistent uppe från norr nominerad till veckans assistent, Märta! Märta är en glad och positiv tjej som har tagit hand om och jobbat med sin kund genom hela dennes liv. De har en väldigt nära relation till varandra och Märta är oerhört lyhörd och hör precis vad det är som kunden behöver och vill ha. Märta är alltid redo att jobba och ställer alltid upp när någon i assistentgruppen behöver byta pass eller har blivit sjuk. När kunden och Märta är tillsammans gillar de att bland annat sitta och läsa tillsammans eller måla naglarna och fixa sig. Vi är tacksamma för att Märta jobbar genom oss och hos vår kund och önskar henne ett stort grattis till utmärkelsen!

Vecka31:

undefined

Veckansassistent på VH assistans är Robin. Robin är en fantastisk assistent som bidrar med ett stort engagemang till både kund och kollegor. Du skapar en trygg vardag för din kund och arbetsgrupp genom din lojalitet och flexibilitet. Under din tid här på VH assistans har du bidragit med glädje och tillit. Du är professionell och ansvarstagande med ett varmt hjärta. Du är bra på att ta med kunden på aktiviteter och att hela tiden inspirera kunden till att utvecklas. Tack Robin för det arbete du gör!

Vecka 30:

undefined

#Veckansassistent är Gina som har arbetat hos oss i över sex år. Vi vill tacka Gina för att hon har under sina år som personlig assistent och arbetsledare varit en enorm tillgång i allt hon gör. Hon har alltid nära till skratt och får alla i sin närhet att få ett leende på läpparna. Vi är stolta över att ha dig i vårt team och du inspirerar andra att göra ett lika bra jobb som du. Tack Gina för du är en klippa!

Vecka 29:

undefined

Veckans assistent tilldelas den här veckan Robin, en positiv och glad kille som bor en bra bit upp i Sverige. Robin är en kille med varmt hjärta som bemöter alla runt omkring sig med respekt, glädje och trygghet. Robin älskar allt som har med jakt och fiske att göra och spenderar gärna sina dagar ute i naturen. Han är en kille som man kan lita på, som är flexibel och ställer upp för sin kund och för sina medarbetare närhelst det är möjligt. Robin är enormt uppskattad på sin arbetsplats och av VH assistans och vi önskar honom ett stort grattis och ser fram emot vårt fortsatta arbete tillsammans.

Vecka 28:

undefined

Veckans assistent tilldelas den här veckan Anette som arbetar i region Mitt. Anette har med sitt engagemang och sin erfarenhet skapat en trygghet hos såväl kund som kollegor. Hon är mån om att alltid planera aktiviteter och utföra sitt arbete så det blir det bästa för kunden. Anette har ett varmt hjärta och vill alltid sina kollegor och sin kunds bästa. Tack Anette för det fantastiska arbete du gör hos oss! 

 

undefined

Vecka 27:

Veckans assistent tilldelas den här veckan Malin som arbetar i vackra Ystad. Malin har arbetat hos sin kund i massvis av år, och har sedan dag ett klickat med kunden hon jobbar hos. Malin är en idéspruta utan dess like och hon är fantastiskt bra på att komma med nya idéer och upptåg att ta med sin kund och sina medarbetare på. Där Malin är, där händer det alltid någonting och man behöver aldrig uppleva en tråkig stund! Tack för ditt grymma arbete Malin, vi ser fram emot att jobba ännu mer med dig i framtiden! 

 

undefined

Vecka 26:

Veckans assistent på VH assistans är härliga Hilda som arbetar i region väst. Hilda är en fantastisk arbetsledare och assistent  som ser möjligheter i allt. Du har under dina många år hos oss inspirerat till att ingenting är omöjligt. Du har tagit med kunden ut på äventyr där ni bl.a. har badat med delfiner. Din energi, din flexibilitet och framförallt ditt sätt att se möjligheter är otrolig. Genom ditt starka engagemang och driv har du bidragit med upplevelser hos både kund och kollegor. Tack Hilda för ditt fantastiska arbete!

undefined

Vecka 25:
Zarina som har arbetat hos oss på VH assistans i snart tre år. Zarina är, som assistent, arbetsledare och person, en riktig klippa som alltid ställer upp och gör sitt jobb på ett utomordentligt sätt. Hon är väldigt uppskattad av alla kollegor och har ett skratt som inte går att missa. Vi tackar Zarina för att hon är en exemplarisk assistent och en förebild för yrket personlig assistent.

 

undefined

Vecka 24:
Arbetsledaren Liana i region Mitt! Liana har arbetat hos oss i många år och har med sin trygghet och tillit skapat ett stort förtroende hos såväl kund som kollegor. Hon är en ansvarsfull person som sköter rollen som arbetsledare på bästa sätt! Liana är öppen för att lära sig saker och har deltagit med engagemang i flera av våra utbildningar. Tack Liana för det fina arbete som du gör hos din kund och som arbetsledare. VH assistans önskar dig Grattis till utmärkelsen och hoppas på fortsatt samarbete många år framöver.

Vecka 23:

undefined

 

Veckans assistent är Jessica som har jobbat på VH assistans i flera år, och gör ett fantastiskt jobb hos sin kund där hon ställer upp i vått och torrt och så ofta som hon behövs. Jessica är alltid glad och sprider glädje på sin arbetsplats där hon är väldigt uppskattad och omtyckt! Vi ser varmt fram emot vårt fortsatta arbete tillsammans med Jessica och önskar henne ett stort grattis till utmärkelsen!

Vecka 22:

undefined


Veckans assistent tilldelas den här veckan Emma, en glad skåning med skinn på näsan som ställer upp för sina medarbetare på VH assistans och som alltid sprider glädje på jobbet, både till kund och till medarbetare! Dessutom är Emma alltid redo att lära sig nya grejer, både praktiskt och teoretiskt, för att lära sig mer och utveckla de fantastiska egenskaper hon redan besitter. Vi önskar Emma grattis till utnämnandet och ser fram emot vårt fortsatta arbete tillsammans med Emma!

 

Vecka 21:

undefined

Veckans assistent på VH assistans är fantastiska Nellie som arbetar i region väst. Hon har under sina tre år hos VH assistans varit en mycket omtyckt assistent med ett varmt hjärta, ett väl utfört arbete och haft flexibilitet i arbetet både hos kund och i assistentgruppen. Genom hennes driv och engagemang har hon bidragit till trygghet och aktivitet hos både kund och kollegor. Tack för det fantastiska arbete du gör!

 

Vecka 20:

undefined

Lorena är en mycket professionell arbetsledare och assistent som driver hela arbetslaget framåt med sin planering, organisering och omtanke för kunden. Lorena har ett stort uppdrag med mycket personal att arbetsleda och en kund med stort omvårdnadsbehov. Sin meriterande expertis inom sjukvården har kommit väl till pass dels genom att guida sjukvården dels att gynna kundens välmående. Sitt uppdrag sköter hon galant med trogna medarbetare och nöjd kund som resultat. Lorena har tagit sitt uppdrag till hjärtat och benämner hennes kund som familj. Kunden kan genom sin assistans kan leva ett fantastiskt och upplevelserikt liv fyllt med årliga utlandsresor, sol och umgänge. Lorena har jobbat inom företaget sedan 2009 och har alltid varit en stor tillgång och förebild för VH assistans – vi är stolta över att ha dig som medarbetare!

Vecka 19:

undefined

Robin arbetar som assistent och arbetsledare i Region Mitt. Robin är en trogen medarbetare på VH assistans och han har under alla sina år som anställd varit med och bidraget till glädje och tillit. Han har med sitt engagemang och varma hjärta skapat ett förtroende och en trygghet hos såväl kund som i arbetsgruppen. Robin är alltid positiv och ser möjligheter framför svårigheter. Han är professionell och ansvarsfull och har deltagit på flera av våra utbildningar, då senast på arbetsledarutbildningen i Munchen. Tack Robin för det fantastiska arbete som du gör!

Vecka 18:

undefined

Jennifer som arbetar i region norr! Hon är en påhittig och inspirerande assistent som är superduktig på att hitta rätt innehåll och nivå på våra aktiviteter så att det blir intressant, kul och utvecklande för alla som är med. Jennifer är professionell i sin yrkesroll, uppmärksam och varmhjärtad. Hennes bemötande är fantastiskt och i hennes sällskap blir alla glada, såväl kunder som kollegor. Hon om någon är en bra representant för VH assistans värdegrund och det vi arbetar för. Tack Jennifer!

Mer om personlig assistans med VH assistans

Personlig assistans

När jag 1997 startade företaget VH assistans vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att v…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Resa med rullstol

Mycket är möjligt med personlig assistans, så även att resa! 

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …