Upplevelseutställning på Artipelag - Söndag 16 oktober

VH assistans önskar alla sina kunder välkomna att följa med till Artipelag söndagen den 16 oktober. Dagen kommer vara fylld av lek- och skapande äventyr när Tillitsverkets upplevelseutställning Skapa, leka, lyssna, har premiär. Tillitsverkets utställning är en stad där allt är möjligt och staden är fylld med inspiration, kunskap och forskning om leken och skapandets betydelse för människan. 

Utställningen bjuder in till upplevelser om den lekande och skapande människan. Ger insikter för tanken, känslan och kroppen och möjligheter för roliga gemensamma stunder i lekens värld. Och för vuxna att än mer förstå lekens och skapandets betydelse för människans välmående. Några av de olika aktiviteterna som finns i utställningen är:

Sagoleksakshuset - Lyssna på saga, förundras, inspireras och låt sagan leva vidare i leken. 

Äventyrslek - Följ med på äventyr i fantasins värld. En lekledare tar oss med i en lek genom skogen, över ängen, in i grottan. För vuxna och barn tillsammans.

Teaterlek - I vår välfyllda maskeradgarderob kan du klä dig i olika kläder och skepnader. Gör entré som vacker dam, mystisk spion eller cirkusakrobat.

Skaparhuset - Här finns möjlighet att genom färg och form eller genom att göra collage övervinna det vita pappret. Eller skriva dikter på ”klotterplanket”.

Bygglek - Prova på att hamra, såga, snickra. Med gemensamma krafter skapar vi ett allt-är-möjligt-bygge. Vad blir det? Ett skepp, en koja eller ett slott?

 

Information:

Tid: 11.00 - 14.00. VHs personal möter upp er vid Artipelags entré kl 11.00.

När: Söndagen den 16 oktober.

Pris: 100kr/familj, (exklusive lunch), assistenter fri entré.

Var: Artipelag: Artipelagstigen 1, Gustavsberg.

Hitta hit: 20 min från city. Du kan ta dig hit med både bil, buss och båt. Artipelag är beläget på Hålludden i Värmdö. Det finns en nära kilometerlång, handikappanpassad strandpromenad från parkeringen, via bryggorna till husets västra entré. Det finns även parkering vid huvudbyggnaden. 

Mer information om Artipelag: www.artipelag.se/om-artipelag

 

För anmälan och betalning gå in på vhevent.se

 

Varmt välkomna!

VH assistans

Mer om personlig assistans med VH assistans

Personlig assistans

När jag 1997 startade företaget VH assistans vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att v…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Resa med rullstol

Mycket är möjligt med personlig assistans, så även att resa! 

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …