Rösta på VH assistans

Veronica Hedenmark och hennes företag VH assistans har blivit nominerat i kategorin "RSM:s entrenpreneur of the year" och har gått vidare som svensk finalist i European Business Awards! Nu är röstningen öppen för allmänhetens pris och VH assistans ser stora möjligheter i att ett företag som anordnar personlig assistans får synas i ett globalt forum. 

undefined

För att rösta på VH assistans ber vi dig besöka vår sida på European Business Awards hemsida. Du kan klicka på länkarna eller på bilden. Vill du veta mer om VH assistans har vi även gjort en presentationsvideo om oss på engelska.
När du kommit till sidan hittar du ett fält där du kan skriva in din e-postadress, när du gjort det får du en länk skickad till dig som du klicka på för att bekräfta din röst. Det är viktigt att du bekräftar din röst!

Hjälp gärna oss i denna tävling genom att sprida sidan med vår videon på sociala medier. Tack!

Personlig assistans i den svenska modellen är världsunik och något vi skall vara stolta över. VH assistans är mycket tacksamma för alla som röstar på oss, och är glada över att kunna visa upp ett system som ger personer med funktionshinder möjligheter till arbete, aktiv fritid och inkludering på en global nivå.

 

Tävlingen inkluderar över 350 nationella finalister från 34 länder i Europa som tävlar i olika kategorier. Om 7 veckor räknas rösterna ihop och företaget med flest röster i ett land blir utsett till "Allmänhetens Nationella Finalist". Detta kommer i sin tur leda till en ny röst där "Europas publika Finalist" utses.

Adrian Tripp, VD för European Business Awards berättar: "Förra året genererade 227,000 röster från allmänheten runt om i världen. Det är en viktig del av tävlingen då det ger dessa fantastiska företag ett nytt sätt att visa upp sina framgångar på. Så besök gärna vår hemsida och rösta!"
European Business Awards skapades för att stödja utvecklingen av en starkare och mer framgångsrik företagskultur i Europa. Huvudsponsorn RSM är det sjätte största nätverket för fristående revisions-, skatte- och konsultfirmor världen över och har stöttat European Business Awards sedan dess start.

 

 

Mer om personlig assistans med VH assistans

Personlig assistans

När jag 1997 startade företaget VH assistans vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att v…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Resa med rullstol

Mycket är möjligt med personlig assistans, så även att resa! 

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …