Mallorca torsdagen den 3 september

Idag var vädergudarna inte på vår sida så istället för att ligga på stranden så ordnade vi en tipspromenad som alla kunde vara med på. Frågorna var allt ifrån kunskap kring Spanien till schalger.

Vet du t.ex. vad EL Classico är? Eller hur många besökare Mallorca har per år? Och vad är det egentligen som Rioja är känt för?

Detta var frågor som våra resenärer fick klura på medan vi vandrade längst den vackra stranden.

Alla tävlade mot varandra och en vinnare skulle koras.

När vi var färdiga så började det mörkna på lite bland molnen så vi vandrade hemåt.

Vem vann tipspromenaden då undrar ni kanske? Sebastian prickade in 9/10 rätt så han fick välja bland tre spanska priser.

Vi fick vila lite från vattengympan då det regnade när vi skulle haft den, men vi tog oss en runda i gymmet som finns på hotellet istället. Jag är utbildad gyminstruktör och jag hjälper gärna till när assistenter eller kunder/anhöriga har frågor kring träning.undefined

Sedan åt vi kvällsbuffé och träffades igen klockan 20.15 för lite spelkväll. När klockan hade blivit 21 så vandrade vi bort mot ett annat stort hotell som erbjuder en fantastisk kvällsshow, Rock the Night. Det hotellet är också helt anpassat så vi tar oss lätt in och ner till de bästa platserna. Det serveras dricka och popcorn så det är bara att slå sig tillrätta och njuta av underbara toner.

undefined

Några modiga själar fick för sig att nattbada efter showen klockan 22.30, vilket inte var något för mig (Josefine) då jag är lite av en badkruka ibland.

Mer om personlig assistans med VH assistans

Personlig assistans

När jag 1997 startade företaget vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att vara arbetsgiv…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …