VH Assistans

 
 

VH assistans nyheter

VD önskar Gott nytt år!

Snön har fallit ymnigt över Lappland, granarna är snötyngda och vid middagstid tittade en blek sol fram. Det är bara några dagar kvar till julafton, ett helt år har snabbt passerat och vi är snart framme vid ett nytt, orört 2012.

 

December har alltid varit en favorit med sina levande ljus, sin vackra musik, och sina glansiga paket, men för mig är helgerna framförallt en tid för familjeliv och eftertanke.

 

Vi har haft ett bra år på VH assistans, och för mig personligen en intensiv höst med många resor ute i våra regioner. Det har varit fantastiskt att få träffa alla trevliga människor från norr till söder, under tiden som våra många aktiviteter, uppskattade resor och sommarkollon passerat i en aldrig sinande ström.

 

Själv har jag haft förmånen att vara med om en massa roliga saker som skidresa i Hemavan, föreläsningar och påskpartyn, assistentutbildningar och vilda western-kollo, spökdiscon och julbord för att nämna ett axplock.

 

Detta är den roligaste delen av mitt arbete, att få vara ute och delta i vår verksamhet, att få träffa all trevliga kunder, duktiga assistenter och livliga familjer. Att få se det förebildsarbete som vi faktiskt gör, uppleva den sammanhållning som skapas, få en varm kram eller två, och att bara få vara leklysten fast man är medelålders.

 

Men året har inte bara varit glädjefyllt, stråk av sorg har dragit förbi, och jag tänker ofta på de familjer som drabbats.

Vi har så mycket att vara tacksamma för - livet, friskheten och de egna förmågorna, men vi glömmer ofta att ta till vara vardagslyckan, i vilken form den än glimtar till.

 

December är trots adventsfirande och luciatåg årets mörkaste månad, men alldeles strax vänder det, dagarna blir längre och inom kort kommer vi att kunna se januaris ljus, det som färgar himlen dovt i rosa och gör att snön skimrar lavendelblå, och då vet vi att våren snart är i antågande.

 

Nu vill jag tacka Er alla medarbetare för ett mycket gott arbete under året, men även tacka alla våra kunder som valt VH assistans som sin anordnare.

 

Jag sänder mina allra varmaste tankar till Er, och jag önskar Er alla en riktigt avkopplande och fröjdefull jul, jag ser mycket fram emot ett nytt, spännande år tillsammans med Er och VH assistans.

 

 

God jul och Gott Nytt År!

önskar

Agnetha Wiklund-Helén, VD

Dela |