VH Assistans

 
 

Assistansbloggen

Cirkuskonster

Hej!

Nu är det min tur att blogga och uppdatera vad som händer i region Stockholm. Eftersom jag jobbar som regionschef och ansvarar för våra utlandsresor, så är det nu fullt upp med planera inför sommarens och hösens resor och event. Tänkte nu skriva om de event som vi har ordnat i Stockholm den sista månaden.

cirkus2

I mars månad har våra kunder och dess syskon fått prova på att vara cirkusartister. De fick utmana sig själva i cirkuskonstens tecken med balans, koordination och akrobatik. Det gavs möjlighet att prova på några av cirkusens alla konster på ett kul och spännande sätt tillsammans med duktiga pedagoger. Alla kunde delta oavsett funktionshinder. Vi har även i mars månad varit på melodifestivalen och sett finalen i Globen.  Det blev en sprakande fest med glädje och sång. Vi var med och hejade fram Sveriges vinnare Eric Saade.

cirkus3

Igår var min kollega och assistenter i Uppsala och lyssnade på Mia Thörnblom. Hon föreläste om självkänsla och själens kondition. De fick tips på hur man kan utvecklas som människa både på jobbet och privat. Hon berättade att med god självkänsla blir man fri från oro och stress och man tar ansvar för att uppnå  sina mål. De som gick tyckte att det var en mycket givande och rolig föreläsning.

cirkus4

Nästa vecka blir det musikalen Romeo och Julia med Måns Zelmerlöw och Lisett Pagler. Då får vi följa deras jakt efter den omöjliga kärleken. Jag håller även på att planera inför sommarens kollon och resor och det kommer att bli en mängd olika resmål både inrikes och utomlands.

Tveka inte att anmäl dig till caroline@vhassistans.se

cirkus-5

 

Kram Caroline!

Dela |