VH assistans Värdegrundsdag Stockholm

VH assistans Värdegrundsdag firades i Stockholm med att tjänstemännen besökte äldreboendet Birger Jarl och sjöng allsång med ett 20-tal glada pensionärer! Vi började med att berätta vilka vi är och varifrån vi kommer samt med att läsa upp vår fina värdegrund som lyder:

"Det rör sig inte om personer med särskilda behov utan människor med alldeles vanliga behov som skall tillgodoses av en särskild insats i form av personlig assistans".

undefined

Sedan satte allsången igång! Utrustade med allsångshäften, musik, högtalare och mikrofon gick vi runt bland de äldre som sjöng för fullt! Populära sånger var bland andra "Jag vill vara din Margareta", "Idas sommarvisa" och "Diggiloo diggiley" men roligast blev nog ändå "Räven raskar" med alla rörelser till. Deltagarna tog i från tårna och sångstunden avslutades med en vacker allsångsversion av Nationalsången.

undefined

 

Efter allsången bjöd vid på tårta och kaffe och alla var nöjda och glada efter en trevlig sångstund! Vi blev imponerade över deltagarnas engagemang och röstresurser och önskar alla boenden på Birger Jarl en trevlig sommar!

Varma hälsningar

Eva och Helena

Mer om personlig assistans med VH assistans

Bli kund hos VH assistans

När jag 1997 startade företaget vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att vara arbetsgiv…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …