Veckans assistent på VH assistans är…

Veckans assistent tilldelas den här veckan Robin, en positiv och glad kille som bor en bra bit upp i Sverige. Robin är en kille med varmt hjärta som bemöter alla runt omkring sig med respekt, glädje och trygghet. Robin älskar allt som har med jakt och fiske att göra och spenderar gärna sina dagar ute i naturen. Han är en kille som man kan lita på, som är flexibel och ställer upp för sin kund och för sina medarbetare närhelst det är möjligt. Robin är enormt uppskattad på sin arbetsplats och av VH assistans och vi önskar honom ett stort grattis och ser fram emot vårt fortsatta arbete tillsammans.

Tidigare veckor:

Vecka 28:

undefined

Veckans assistent tilldelas den här veckan Anette som arbetar i region Mitt. Anette har med sitt engagemang och sin erfarenhet skapat en trygghet hos såväl kund som kollegor. Hon är mån om att alltid planera aktiviteter och utföra sitt arbete så det blir det bästa för kunden. Anette har ett varmt hjärta och vill alltid sina kollegor och sin kunds bästa. Tack Anette för det fantastiska arbete du gör hos oss! 

 

undefined

Vecka 27:

Veckans assistent tilldelas den här veckan Malin som arbetar i vackra Ystad. Malin har arbetat hos sin kund i massvis av år, och har sedan dag ett klickat med kunden hon jobbar hos. Malin är en idéspruta utan dess like och hon är fantastiskt bra på att komma med nya idéer och upptåg att ta med sin kund och sina medarbetare på. Där Malin är, där händer det alltid någonting och man behöver aldrig uppleva en tråkig stund! Tack för ditt grymma arbete Malin, vi ser fram emot att jobba ännu mer med dig i framtiden! 

 

undefined

Vecka 26:

Veckans assistent på VH assistans är härliga Hilda som arbetar i region väst. Hilda är en fantastisk arbetsledare och assistent  som ser möjligheter i allt. Du har under dina många år hos oss inspirerat till att ingenting är omöjligt. Du har tagit med kunden ut på äventyr där ni bl.a. har badat med delfiner. Din energi, din flexibilitet och framförallt ditt sätt att se möjligheter är otrolig. Genom ditt starka engagemang och driv har du bidragit med upplevelser hos både kund och kollegor. Tack Hilda för ditt fantastiska arbete!

undefined

Vecka 25:
Zarina som har arbetat hos oss på VH assistans i snart tre år. Zarina är, som assistent, arbetsledare och person, en riktig klippa som alltid ställer upp och gör sitt jobb på ett utomordentligt sätt. Hon är väldigt uppskattad av alla kollegor och har ett skratt som inte går att missa. Vi tackar Zarina för att hon är en exemplarisk assistent och en förebild för yrket personlig assistent.

 

undefined

Vecka 24:
Arbetsledaren Liana i region Mitt! Liana har arbetat hos oss i många år och har med sin trygghet och tillit skapat ett stort förtroende hos såväl kund som kollegor. Hon är en ansvarsfull person som sköter rollen som arbetsledare på bästa sätt! Liana är öppen för att lära sig saker och har deltagit med engagemang i flera av våra utbildningar. Tack Liana för det fina arbete som du gör hos din kund och som arbetsledare. VH assistans önskar dig Grattis till utmärkelsen och hoppas på fortsatt samarbete många år framöver.

Vecka 23:

undefined

 

Veckans assistent är Jessica som har jobbat på VH assistans i flera år, och gör ett fantastiskt jobb hos sin kund där hon ställer upp i vått och torrt och så ofta som hon behövs. Jessica är alltid glad och sprider glädje på sin arbetsplats där hon är väldigt uppskattad och omtyckt! Vi ser varmt fram emot vårt fortsatta arbete tillsammans med Jessica och önskar henne ett stort grattis till utmärkelsen!

Vecka 22:

undefined


Veckans assistent tilldelas den här veckan Emma, en glad skåning med skinn på näsan som ställer upp för sina medarbetare på VH assistans och som alltid sprider glädje på jobbet, både till kund och till medarbetare! Dessutom är Emma alltid redo att lära sig nya grejer, både praktiskt och teoretiskt, för att lära sig mer och utveckla de fantastiska egenskaper hon redan besitter. Vi önskar Emma grattis till utnämnandet och ser fram emot vårt fortsatta arbete tillsammans med Emma!

 

Vecka 21:

undefined

Veckans assistent på VH assistans är fantastiska Nellie som arbetar i region väst. Hon har under sina tre år hos VH assistans varit en mycket omtyckt assistent med ett varmt hjärta, ett väl utfört arbete och haft flexibilitet i arbetet både hos kund och i assistentgruppen. Genom hennes driv och engagemang har hon bidragit till trygghet och aktivitet hos både kund och kollegor. Tack för det fantastiska arbete du gör!

 

Vecka 20:

undefined

Lorena är en mycket professionell arbetsledare och assistent som driver hela arbetslaget framåt med sin planering, organisering och omtanke för kunden. Lorena har ett stort uppdrag med mycket personal att arbetsleda och en kund med stort omvårdnadsbehov. Sin meriterande expertis inom sjukvården har kommit väl till pass dels genom att guida sjukvården dels att gynna kundens välmående. Sitt uppdrag sköter hon galant med trogna medarbetare och nöjd kund som resultat. Lorena har tagit sitt uppdrag till hjärtat och benämner hennes kund som familj. Kunden kan genom sin assistans kan leva ett fantastiskt och upplevelserikt liv fyllt med årliga utlandsresor, sol och umgänge. Lorena har jobbat inom företaget sedan 2009 och har alltid varit en stor tillgång och förebild för VH assistans – vi är stolta över att ha dig som medarbetare!

Vecka 19:

undefined

Robin arbetar som assistent och arbetsledare i Region Mitt. Robin är en trogen medarbetare på VH assistans och han har under alla sina år som anställd varit med och bidraget till glädje och tillit. Han har med sitt engagemang och varma hjärta skapat ett förtroende och en trygghet hos såväl kund som i arbetsgruppen. Robin är alltid positiv och ser möjligheter framför svårigheter. Han är professionell och ansvarsfull och har deltagit på flera av våra utbildningar, då senast på arbetsledarutbildningen i Munchen. Tack Robin för det fantastiska arbete som du gör!

Vecka 18:

undefined

Jennifer som arbetar i region norr! Hon är en påhittig och inspirerande assistent som är superduktig på att hitta rätt innehåll och nivå på våra aktiviteter så att det blir intressant, kul och utvecklande för alla som är med. Jennifer är professionell i sin yrkesroll, uppmärksam och varmhjärtad. Hennes bemötande är fantastiskt och i hennes sällskap blir alla glada, såväl kunder som kollegor. Hon om någon är en bra representant för VH assistans värdegrund och det vi arbetar för. Tack Jennifer!

Mer om personlig assistans med VH assistans

Bli kund hos VH assistans

När jag 1997 startade företaget vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att vara arbetsgiv…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …