Veckans assistent på VH assistans är…

Veckans assistent på VH assistans är fantastiska Nellie som arbetar i region väst. Hon har under sina tre år hos VH assistans varit en mycket omtyckt assistent med ett varmt hjärta, ett väl utfört arbete och haft flexibilitet i arbetet både hos kund och i assistentgruppen. Genom hennes driv och engagemang har hon bidragit till trygghet och aktivitet hos både kund och kollegor. Tack för det fantastiska arbete du gör!

Tidigare veckor:

Vecka 20:

undefined

Lorena är en mycket professionell arbetsledare och assistent som driver hela arbetslaget framåt med sin planering, organisering och omtanke för kunden. Lorena har ett stort uppdrag med mycket personal att arbetsleda och en kund med stort omvårdnadsbehov. Sin meriterande expertis inom sjukvården har kommit väl till pass dels genom att guida sjukvården dels att gynna kundens välmående. Sitt uppdrag sköter hon galant med trogna medarbetare och nöjd kund som resultat. Lorena har tagit sitt uppdrag till hjärtat och benämner hennes kund som familj. Kunden kan genom sin assistans kan leva ett fantastiskt och upplevelserikt liv fyllt med årliga utlandsresor, sol och umgänge. Lorena har jobbat inom företaget sedan 2009 och har alltid varit en stor tillgång och förebild för VH assistans – vi är stolta över att ha dig som medarbetare!

Vecka 19:

undefined

Robin arbetar som assistent och arbetsledare i Region Mitt. Robin är en trogen medarbetare på VH assistans och han har under alla sina år som anställd varit med och bidraget till glädje och tillit. Han har med sitt engagemang och varma hjärta skapat ett förtroende och en trygghet hos såväl kund som i arbetsgruppen. Robin är alltid positiv och ser möjligheter framför svårigheter. Han är professionell och ansvarsfull och har deltagit på flera av våra utbildningar, då senast på arbetsledarutbildningen i Munchen. Tack Robin för det fantastiska arbete som du gör!

Vecka 18:

undefined

Jennifer som arbetar i region norr! Hon är en påhittig och inspirerande assistent som är superduktig på att hitta rätt innehåll och nivå på våra aktiviteter så att det blir intressant, kul och utvecklande för alla som är med. Jennifer är professionell i sin yrkesroll, uppmärksam och varmhjärtad. Hennes bemötande är fantastiskt och i hennes sällskap blir alla glada, såväl kunder som kollegor. Hon om någon är en bra representant för VH assistans värdegrund och det vi arbetar för. Tack Jennifer!

Mer om personlig assistans med VH assistans

Bli kund hos VH assistans

När jag 1997 startade företaget vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att vara arbetsgiv…

Arbeta som personlig assistent

Personliga assistenter ger stöd i vardagen åt barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. En pers…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …