Mallorca onsdag den 2 september

Dagen började som vanligt med frukostbuffé. De som ville i gruppen träffade mig och Helena vid VH Assistans informationsdisk som vi alltid har mellan 10-10.15 så att man kan få ställa eventuella frågor om aktiviteter vi har under dagen eller om man har förslag på saker som man vill göra.

Sedan var det vattengympa för de som ville i poolen, några andra passade på att äta en tidig lunch för att sedan ta båtturen runt Alcudias kust. Turen är på två timmar och båten är anpassad så att man kommer ombord via en ramp.

Klockan tre träffades vi vid stranden för att måla och skapa våra egna drakar. Den anpassade strandstolen fanns självklart på plats så att alla kan komma i vattnet.

undefined 

Vi började med att välja en varsin kanvas, hämta färg och sedan var skapandet igång. Det blev allt från träd, stjärnor och hjärtan till expressionistiska tavlor med en massa färg.

Vi fick även med oss lite färg hem på kropparna, men det är bara minnen (och det går bort i duschen).

Alla får ta med sina skapelser hem och hänga på väggen. Alla skapar efter sin egna förmåga och på VH:s event är alltid alla aktiviteter anpassade för alla.

 undefined
undefinedSedan skulle vi skapa våra egna drakar, det var nästan lättare sagt en gjort, men vi fick till tre stycken som flög fint i vinden. Man kunde välja sin egen favoritfärg som drakens kropp.

undefined

 undefined

När allt skapande var klart och vi hade badat oss till russinfingrar så gick vi hemåt för att göra oss i ordning för lite middag och födelsedagsfirande! En av våra resenärer fyllde år idag så vi hade köpt in tårta och blommor. Det bjöds på både polsk och svensk födelsedagssång.
undefined

Efter en massa mat och tårta begav sig ett stort gäng iväg till ett annat hotell för lite live show, något som väl är värt att upplevas. Imorgon är det nya äventyr

Josefine

Mer om personlig assistans med VH assistans

Bli kund hos VH assistans

När jag 1997 startade företaget vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att vara arbetsgiv…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …