Mallorca den 31 augusti

Dagen började med frukostbuffé och sedan begav sig de allra flesta ut till poolen eller havet för lek och bad. Termometern visade som mest 32 grader idag.

poolen2

Klockan kvar i elva samlades gänget för lite lagtävlingar vid poolen igen. Lagen var taggade för lite poängsamling igen.

Först kallade vi upp den modigaste i varje lag som fick en ögonbindel på sig. Sedan skulle de smak på diverse saker och den som snabbast kunde gissa vad det var dem hade fått i munnen vann.

Det var självklart inga läskiga saker vi gav dem utan det var rosa drömmar, marshmallows och nutella. Vicky blev vinnaren och vann 3 extra sekunder åt sig lag i nästa tävling som var madrass race. Varje lag fick en alldeles för liten luftmadrass i form av ett djur som de skulle ta sig snabbast över till andra sidan med där en lagkamrat och väntade. Snabbt så bytte de plats och lagkamraten tog sig tillbaka.

poolen

Sedan var det dags att kasta bollar genom rockringar, flest poäng fick man ju mindre bollarna var.

När det var avklarat fick varje lag varsin ballong som de med hjälp av vattenpistoler skulle få igenom två rockringar och runt Josefine.

Sista leken där man kunde samla poäng gick ut på att plocka konstiga frukter från ett träd med hjälp av en hov som man höll i ”fel” hand. De konstiga frukterna var chips- och godispåsar som hängde i palmerna.

blad

 

traning_poolen

Sedan var det dags för vattengympan. En massa glada deltagare trotsade värmen (man solar ju faktiskt samtidigt som man tränar!) och rockade loss i poolen.

Mer om personlig assistans med VH assistans

Bli kund hos VH assistans

När jag 1997 startade företaget vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att vara arbetsgiv…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …