Mallorca söndag den 30 augusti

Vi började dagen med att gå till den lokala marknaden i Alcudia.
Där kan man fynda allt ifrån färska grönsaker till väskor, smycken och kläder. Efter en varm förmiddag var det skönt att komma tillbaks till hotellet och svalka sig i havet.

947

På kvällen anordnade vi  en fest.  För att välkomna våra deltagare på årets aktivitetsresa till Mallorca med VH assistans, anordnade vi vår traditionsenliga välkomstmiddag. Vi dukade upp ett långbord dekorerat med blommor och färgglada serpentiner för att bjuda in till årets tema på välkomstmiddagen som var flower-power.

valkomstmiddag_4

valkomstmiddag_1

 

valkomstmiddag_3

 

999

När deltagarna gjorde entré så satte vi igång 70-talsmusik och delade ut blomsterkransar till alla deltagare som ville bära en sådan för att skapa den rätta stämningen. När alla deltagare satt sig till bords startade vi igång kvällen med en lek där deltagare fick läsa ett känt namn på ett papper och sedan förklara det med ord och kroppsspråk för den tävlande i samma lag som inte såg pappret utan att nämna namnet på den kända personen.

valkomstmiddag_2

Redan från start fanns tävlingsandan hos båda lagen där, och tempot i tävlingen tog snabbt fart vilket skapade en härlig och uppsluppen stämning. Efter att vi intagit en god middag med något som föll alla i smaken från hotellets goda buffé tog vi åter upp lekarna och lagen fick göra upp om äran att ta hem kvällens vinst. Vi började med så ska det låta för att sedan fortsätta med en lek då deltagarna skulle sjunga en valfri låt enligt en för bestämd genre. De fick även försöka lista ut vilken artist som hörde ihop med en textsnutt vi valt ut, för att sedan sjunga låten och koppla ihop den med rätt artist för att få maxpoäng.

valkomstmiddag_5

När vi lekt färdigt för kvällen ville flera av deltagarna titta på hotellets show så då blev det ett naturlig avslutning på kvällen efter många skratt, en ständigt närvarande tävlingsanda, gemenskap i sann VH-anda och såklart ett genomgående flowerpowertema som gick som en röd tråd genom hela kvällen.

Jag är så glad att få dela dessa stunder med alla fina kunder och assistenter som deltar på resan och hoppas de haft en lika givande kväll som oss och start på en händelserik vecka fylld av VH-aktiviteter, överraskningar och trevliga dagar tillsammans. Imorgon väntar poollekar, vattengympa med Josefine och härliga bad på den långgrunda stranden alldeles nedanför hotellet med kunder och assistenter.

Mer om personlig assistans med VH assistans

Bli kund hos VH assistans

När jag 1997 startade företaget vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att vara arbetsgiv…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …